Waarmee kan ik je helpen?

Heeft u gewoon een vraag? Stel hem hieronder of kijk bij de veel gestelde vragen

Email

info@bosman-photography.com

Bereikbaar op

Maandag – Zaterdag : 09.00 – 18.00

Volg mij op social media

Fotoshoot boeken? Vul het formulier in en ik beantwoord uw aanvraag zo snel mogelijk

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst of u hem kan vinden in onderstaande vragen.
Niet gevonden? Stuur mij dan een mail op info@bosmanphotography.com

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur, maar ik kijk natuurlijk niet op de minuut exact. Hebben we wat extra tijd nodig is dat geen probleem. Mochten er toch wensen ontstaan die veel meer tijd eisen dan zal ik dit met u bespreken en waar nodig een nieuwe prijsopgave maken.

Een fotoshoot op locatie kost €125, waarbij 5 digitale foto’s zijn inbegrepen. Wil je meer foto’s toevoegen aan jouw selectie, dan kunnen extra foto’s bijbesteld worden voor €10,99 per stuk. Neem contact met mij op voor meer informatie of om speciale verzoeken te bespreken.

Je ontvangt de bewerkte foto’s digitaal via een beveiligde online galerij binnen 2-4 weken na de fotoshoot. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en desgewenst afdrukken bestellen.

 Bij slecht weer zullen we de shoot verplaatsen naar een andere datum die voor ons beiden werkt. Ik volg de weersvoorspellingen nauwlettend en neem van tevoren contact met je op om eventuele wijzigingen te bespreken. Het is altijd mijn doel om ervoor te zorgen dat jouw fotoshoot-ervaring zo plezierig en productief mogelijk is, zelfs als dat betekent dat we flexibel moeten zijn met planning vanwege het weer.

Wees jezelf en probeer te ontspannen! Ik geef tijdens de shoot aanwijzingen en tips om natuurlijke en leuke poses te vinden. Het kan ook helpen om van tevoren wat onderzoek te doen naar poses of foto’s die je aanspreken, zodat we deze als inspiratie kunnen gebruiken. Maar het belangrijkste is dat iedereen op zijn gemak is en er niks wordt geforceerd

Kies outfits die je persoonlijkheid weerspiegelen en waarin je je comfortabel voelt. Houd alleen rekening met de omgeving. Neem gerust meerdere kledingopties mee, zodat we kunnen variëren tijdens de shoot.

Nee, ik doe uitsluitend fotoshoots op buitenlocaties. Hierbij kunt u denken aan een park, natuurgebied of op het strand. Heeft u een specifieke wens? Laat mij dit dan weten en ik kijk wat de mogelijkheden zijn.

Scroll to Top